Press "Enter" to skip to content

Bet365 internetes sportfogadás

A sport ragyogásának meghatározása gyakran bonyolult feladat, de a rögbi bajnokságban legalább általában nem lehet messzire rosszul, ha visszafelé és csodálkozunk Ausztráliában. Ahol ez a különleges kenguru-termés a játék minden idők körében ül, az egész Bet365 internetes sportfogadás másik vita, de Mal Meninga oldala elhúzta az egészet előttük az ősszel bizonyos stílusban. Az év négy nemzete és az egyik egyoldalú döntő a versenyük mikrokozmoszja volt.Nehéz volt pontosan meghatározni azt a pillanatot, amikor a játék véget ért, mint a verseny, de a nyitó Bet365 negyed végére, amikor Ausztrália vezetett 18-0-ra Blake Ferguson, Josh Dugan és Trent Merrin kísérleteivel, Új-Zélandon futott. p>

Ezután három további próbálkozás történt a nyertesek számára, mivel a 40 042 rajongót, akik többnyire elővásárolták a jegyeket abban a reményben, hogy Anglia a Bet365 végső versenyen a Wayne Bennett-nél, Liverpoolban egy ausztrál mesterkurzussal kezelték.Johnathan Thurston, Cameron Smith és Cooper Cronk kivételesek voltak, és ha ez volt az utolsó játék Angliában, néhány stílusban kimentek.

„Nem láttam túl sok jobb tüskét a mi történelmünkben – mondta Meninga a trióról. „Ez a nagyszerű korszak számunkra ezekkel a nagyszerű játékosokkal, és mivel ma már a Bet365 világ első számú tagja vagyunk, tisztességes alakban vagyunk a világbajnokságon [2017-ben]. A nyomás most nekünk van, de biztos vagyok benne, hogy tudjuk kezelni. ”

Ha Anglia rajongói egyfajta frusztrációval néztek az Anfield-be való elmulasztás miatt, a Kiwis előadása lesz további kérdéseket vetett fel arra vonatkozóan, hogy Bennett oldala elveszítette-e őket ellenük a Huddersfield-i nyitó hétvégén, ami végzetesnek bizonyult.Az új-zélandiak ugyanolyan egyszerűek voltak, mint csodálni Ausztrália fényességét; a kengurók Bet365 kétségkívül előnyben részesültek.

Két perc múlva Ferguson próbája baljós figyelmeztetés volt a követendő eseményekre. A kiwek szinte egy pillanatnyi dominanciával párosultak, de Shaun Johnson döntő Bet365 passzálása nem volt már korábban, mint Ausztráliában. Merrin próbája kétségbe vonta az eredményt; további kísérletekkel Duganra és a félidőben álló kiemelkedő Darius Boydre.Új-Zéland későn szórakozott, és két kísérletet szerzett Jordan Kahu-nak, de az utolsó szó Ausztráliába érkezett, amikor Boyd Cordner összeomlott. az ausztrál nyilvánosság számára, hogy a nemzetközi rögbi bajnokság a Bet365 csúcspont. A sokkok idei évében egy dolog úgy tűnik, hogy soha nem változik: Ausztrália nemzetközi rögbi bajnokságának dominanciája.